Kissat‎ > ‎

Siitosnaaraat

Maisa, CH CZ*Brenda Tigrillo

  
Kuvat Ery-Sydin näyttelystä, Maisa 5 kk, kuvaaja Pekka Savolainen.

Maisa on kissalamme tsekkivahvistus, joka haettiin Prahasta Tigrillo-kissalasta toukokuussa 2012. Sukutaulu on täällä. Maisa on ruskeatäplikäs ocineitonen, syntynyt Armin päivänä 4.2.2012. Maisalla on ihanan kova kehräysääni, jota se ei säästele. Maisalla on ihanan pehmeä turkki ja miljoona pientä täplää. Maisa asuu Mikkelissä sijoituksessa Viivi Murtosen luona, mutta käy välillä mukanamme näyttelyissä ja kylässä meillä.

Maisa on Kukkatarhan E-pentueen emo, pennut syntyivät 1.11.2014. Pentueen isä on komea Zeus eli Kukkatarhan Capsicum. 
Maisan toinen pentue, I-pentue, syntyi 24.4.2017, isänä on Northalla Sunlight.
Kuvat 9 kk ikäisestä Maisasta Poh-Kisin näyttelystä, kuvaaja Heikki Hannikainen.

Freja, Kukkatarhan Degarmoara

Freja on ruskeatäplikäs Kukkatarhan Brassian pentu. Freja yritettiin astuttaa hopeatäplikkäällä Pikespeak Guapolla sekä Northalla Sunlightilla, mutta Freja ei tullut kantavaksi. Tätä nykyä Freja okin siirtynyt kastraattikuoroon. Freja asuu hurmaavan maatiaisherra Epun kanssa sijoituskodissa Helsingissä.

 
Freja 2-vuotiaana, kuvaaja Heikki Hannikainen.

Elsa, Kukkatarhan Eulophia

Elsa on Maisan tytär, ja sen kyllä huomaa, niin ulkoisesti, äänestä kuin käytöksestäkin. Elsa on jo pennusta asti ollut varsinainen mini-Maisa. Väri vaan on vähän vaaleampi, Elsa kun on suklaatäplikäs. Elsa asuu sijoituskodissa Sipoossa. Elsa sai Kukkatarhan F-pentueen maaliskuussa 2016 Uniikki Morfeuksen kanssa. Tätä nykyä Elsa viettää jo kastraattirouvan elämää.

Aura, Boliviliki Arwen

Aura on kanelitäplikäs uusin vahvistuksemme CFA-puolelta. Aura on toki nyt myös Kissaliiton rekisterissä. Lisätietoja Aurasta löytyy kissalan blogin kirjoituksesta. Aura asuu sijoituskodissa Helsingissä. Aura sai Kukkatarhan G-pentueen 5.6.2016, isä Northalla Sunlight, sekä H-pentueen 8.4.2017, isä Kukkatarhan Fagus. Näiden pentueitten jälkeen Aura jää eläkkeelle pentuhommista.

 
Aura 9 kk iässä, kuvaaja Heikki Hannikainen.

Comments